Skip to main content

IJsmachines met compressor

IJsmachines met compressor

Overzicht IJsmachines met compressor (zelf vriezend)

Je bent van plan om zelf roomijs te maken en wilt daarvoor een ijsmachine met compressor aanschaffen. Laat me je dan zeggen dat dit de beste keuze is! Tegenwoordig zijn er veel ijsmachines beschikbaar waaronder een groot aantal ijsmachines zonder compressor, en net die wil je niet hebben. IJsmachines zonder compressor zijn onhandig in gebruik je moet het apart koelelement 24 uur van tevoren in de diepvries zetten, dus spontaan ijs maken gaat niet meer zo makkelijk.

Een ijsmachine met compressor is een zelf vriezende ijsmachine. De compressor in een ijsmachine is ongeveer hetzelfde als een diepvries. Dus opgelet dat betekent dat je de ijsmachine met compressor best op 1 plek laat staan. Als je het toestel geleverd krijgt staat ook duidelijk in de handleiding dat je het op een vlak oppervlakte moet laten staan minimum 4 uur. Wij raden aan om het 1 dag te laten staan, want je weet nooit wat de leverancier heeft gedaan met het pakje. Misschien is de doos per ongeluk omgedraaid. En dan kan er olie in de compressor terecht komen. en zo kan je ijsmachine defect gaan als je hem dan aanzet.

Dus je bent zo ver gekomen en je hebt je IJsmachines met compressor één dag op een vlak oppervlakte laten rusten. Goed zo! Vanaf nu kan je eenvoudig zelf ijs maken. Bekijk onze pagina beste ijsmachine voor de beste suggesties, alle info die je moeten weten en het basis recept roomijs. Verder kan je op deze website nog vele andere recepten vinden.

TIP: Dus nu je begrijpt dat je een zelf vriezende ijsmachine niet mag verplaatsen direct na gebruik. Zet de ijsmachine uit en laat het dan 1 dag uitrusten.

Als je dit helemaal niet leuk vindt kan je natuurlijk kiezen voor een ijsmachine met koelelement, dus eentje waar je het koelelement in de diepvries moet voor koelen, deze moet je niet laten rusten na verplaatsing of gebruik.

Hieronder een overzicht met alle IJsmachines met compressor die we bespreken op onze website.

Proficook PC-ICM 1091 N
Unold Gusto 48845
Klarstein Vanilla Sky edelstaal
Steba IC150
Springlane Elisa
Solis Gelateria Pro Touch 8502
Boretti B101 Gelatiera
H. Koenig Ice Cream Maker
Meest populair Primo PR401IM
Magimix Gelato Expert 11680N
Domo DO9066I
Domo DO9201I


Geen reacties gevonden


Heeft u een vraag of een mening over dit artikel? Deel het met ons!

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *